O náboženství, kultuře, společnosti

Barack Hussein Obama v Praze aneb "mesiáš"(antikrist??) přijel už na

9. 4. 2009 9:37
Rubrika: Nezařazené | Štítky: Barack Obama

Ano určitě jste zaznamenali neuvěřitelný humbuk kolem návštěvy 44. amerického prezidenta v Praze, ve zprávách dostal téměř třičtvrtě veškerého času (včetně toho kde bude jíst večeři), některé televize (jako Nova) přerušila své vysiílání, aby mohla ukázat jak americký mesiáš opouští letoun Air Force One a podává si ruku s Mirkem Topolánkem a Václavem Klausem. Celá Praha prostě byla na nohou, a taky není se čemu divit. Největší celebrita světa prostě přijela do Prahy. Jedno se musí Barackovi uznat, to jak dokáže zfanatizovat dav a jaké naděje dokáže vzbudit se jen tak někomu nepodaří, jenom možná Hitlerovi či Stalinovi se to dařilo podobně. A tak se Obama pro mnohých stal díky svému charisma, barvě pleti, řečnickým schopnostem doslova novým mesiášem, je určitě jen otázkou času, kdy vznikne nějaké "obamovské" náboženství. Bohužel ne zdaleko všechno je na Obamovi tak geniální jak se může zdát. Hned první čtvrtrok ve funkci ukázal jak hluboce protikřesťanský tento "věřící" prezident je, pojďme se podívat na ty do nebe volající názory mesiáše: 1) George Bush zakázal tzv. potraty částečným porodem. To je praxe, při níž je zabito dítě během uměle urychleného porodu, ve chvíli, když už má nožičky venku z těla matky (ano, před porodem se musí otočit, kdyby omylem nejprve vyšla hlava, dítě by se zabít nesmělo; matka je přitom samozřejmě utlumena, jinak by to nesnesla).Obama je chce povolit a to co nejdříve . V senátu státu Illinois hlasoval proti omezení potratů částečným porodem, přestože si je přálo i mnoho jinak propotratových legislativců. V USA je dnes proti této nanejvýš barbarské praxi 70 % veřejnosti.

2) V roce 2007 řekl na setkání propotratové organizace Planned parenthood (která Obamu silně podporuje), doslova První věc, kterou udělám jako prezident, bude podpis Zákona o svobodě volby (Freedom of Choice Act).

Obama chce, aby tento zákon zároveň zavedl federální financování potratů a zrušil právo lékařů odmítnout provést potrat.Obama také chce aby potraty prováděli všechny gynekologické ambulance (samozřejmě i katolické!!)

3)Obama chce prosazovat potrat jako lidské právo na jednáních OSN. ( A vězte, že OSN na jeho slova slyší...)

EUTANÁZIE:

1) Obama chce najít cestu, jak legalizovat eutanázii nebo alespoň asistovanou sebevraždu na federální úrovni.

2)Když měla zemřít těžce postižená, ale myslící a komunikující Terri Schiavo, Kongres odhlasoval zákon že nesmí být zabita. Obama řekl, že tohoto hlasování Kongresu hluboce lituje.

REGISTROVANÉ PARTERSTVÍ:

1) Obama chce legalizovat na federální úrovni a prohlásit za občanské právo

A toto je pouze zlomek neetičností nového mesiáše lidstva Baracka Obamy. Nejmenoval sem například, že při inauguraci modlitbu pronesl homosexuální kněz apod. Prostě milí a vážení, nový mesiáš, nové zvyky, Kultura smrti je zde. A proto nám nezbývá než modlit se za ubohou Ameriku, pro níž se mesiáš jistě stane brzy zkázou. V knize Apokalypsa se píše: Dábel sestoupí z nebe jako blesk z nebe a ejhle. Jméno Barack Obama znamená: Barack je něco jako Blesk O znamená z a Bama Nebe. Tak tedy nevím jestli toto je všechno pouze náhoda. Nezbývá na závěr než říct: BOŽE CHRAŇ AMERIKU!!

Zdroj: http://oslik.wordpress.com/2008/11/06/jak-chce-barack-obama-resit-nektere-eticke-otazky/

Zobrazeno 2261×

Komentáře

charlee

Je to velmi smutné, ovšem demokraté v USA nikdy k takovým věcem neměli daleko. Právě proto jsem si přál, aby byl zvolen za prezidenta USA republikán. Celkem zajímavé bylo i sledovat projev B. Obamy k muslimskému světu... Celkově to vidím tak, že USA (a svět) se nyní obrací úplně jiným směrem, než jsme doposud byli zvyklí...

dadinka

Souhlasím s Elee...<br />
<br />
Nevidím v Obamovi ani mesiáše ani antikrista...Buď se o něm píše jenom kladně nebo jenom záporně.<br />
<br />
Zatím ho beru jako dalšího amerického prezidenta, který mě sice ničím moc nenadchl, ale víc ukáže čas...

Zobrazit 13 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz